BLI MEDLEM

Är du intresserad av att bli medlem i Haninge Ungdomsjour?

Haninge Ungdomsjour är en ideell förening som arbetar för en ökad psykisk hälsa bland ungdomar och att motverka våld. I stödverksamheten kan ungdomar samtala med volontärerna via chatt. Det kan handla om samtal kring den nuvarande livssituationen eller något som hände för längesedan, olika typer av våld, problem i skolan eller det ungdomen har på hjärtat. Vi är vana att lyssna på alla möjliga samtalsämnen, inget är för stort eller för litet.

Föreningen är öppen för alla som vill stödja verksamheten.

Så här blir du medlem

Betala in 100 kronor till bankgiro 5395-8153 skriv gärna "medlem + din mailadress" i meddelanderaden. Om du inte får plats med din mailadress behöver du även skicka ett mail till oss så att vi kan skicka information om årsmöte till dig. Du kan även swisha till 123 648 22 10, då skriver du mailadress i meddelanderaden.

Medlemsavgiften gäller kalenderåret ut och medlemskapet är personligt. Genom medlemskapet stödjer du föreningen i dess arbete med ungdomar.

Genom att bli medlem godkänner du att vi sparar ditt namn, din adress och e-postadress för att vi ska kunna kommunicera med dig som medlem. Önskar du att vi kommunicerar på annat sätt än via e-post, ber vi dig kontakta oss för att meddela detta.

Vilket typ av medlemskap?

Du väljer själv vilket engagemang i jouren du som medlem vill ha. En del vill vara medlemmar för att visa sitt stöd, men vill inte delta i själva arbetet. Andra vill engagera sig mer.

Som medlem blir du inbjuden till våra medlemsmöten och till offentliga arrangemang. Du kan också vara med i våra chattkvällar eller i annan verksamhet vid jouren. Ett första steg mot detta är att delta i en volontärutbildning. .

Efter utbildningen får du som aktiv volontär chatta och delta i verksamhetens övriga arrangemang tillsammans med erfarna volontärer. När du väl känner dig redo och vill, kan du börja ta självständiga steg och ha stödsamtal själv. Vill du veta mer? Då kan du läsa mer om  det här.

Kontakta oss gärna för mer information eller frågor!